Over mij

Wie ik ben?

 

Ik ben Angélique Bart, 25 jaar werkzaam geweest in het bankwezen en heb nu het roer omgegooid.

Geen kantoorbaan meer voor mij. Wat dan wel? Heerlijk werken in de buitenlucht met voornamelijk wolproducten........daar begon ik mee en het vervolg??? Een eigen winkel in het hartje van Schoorl, waarbij ik ook veel buiten kan zijn. 

 

Eind 2016 kwam Puur Nepal op mijn pad, een prachtig bedrijf en ik kwam in een voor mij totaal andere wereld terecht.

Ik deed ervaring op in verkoop van Puur Nepal producten én Texelse Schapenvachtproducten met name op evenementen en markten. Heerlijk om te doen, het geeft mij een gevoel van vrijheid, het doet goed en het is fijn om de contacten, de interactie, met mensen te hebben/te zoeken. Zo bijzonder om te ervaren hoe open en spontaan mensen kunnen zijn als je jezelf openstelt en dan zelfs heel  persoonlijke verhalen te horen krijgt.

 

Het vervolg!

Puur Nepal is voornamelijk wol, Texelse schapenvachtproducten zijn van wol, dus hoe toepasselijk kan het zijn................

ik en mijn enorme passie voor wolvilten. Dat ga ik combineren in mijn bedrijf......mijn winkel, in Schoorl!

 

Ontstaan vanuit mijn gevoel (mijn hart) en mijn achternaam Bart.

 Dat werd By HartWol en Lifestyle

Inmiddels heb ik weer een sprong in het diepe gemaakt! 

By Hart is overgegegaan in de Schapenboet op Texel ofwel de Texelse Schapenboet, Weverstraat 10-12, Den Burg. Hou je van wollen producten? Kom dan gezellig langs en leef je uit in onze winkel met een groot assortiment aan heerlijk, comfortabele wollen producten.

 

 

 

By Hart Schapenvacht
By Hart Schapenvacht