Puur Nepal Dots Kids/Dames

Met deze eerlijke handgevilte wollen pantoffels in een gezellig stipmotief heb je heerlijk warme voeten. De pantoffels is handgevilt in Nepal van 100% wol, en goed om te weten: wol verwarmt in de winter en geeft verkoeling in de zomer. Eigenlijk kun je ze dus het hele jaar door dragen, lekker met je blote voeten, want dan reguleert wol het beste en heb je de prettigste warmte. Verder heeft de pantoffel een suede zool die zowel verlijmt is als doorgestikt. In het voetbed zit een extra laagje wol voor een heerlijk draagcomfort. Hier wil je toch zo op weglopen?

 

Ook leuk om te weten; met de aankoop van de viltpantoffels van Puur Nepal draag je bij aan het schoolfonds van de producent. Daardoor krijgen de kinderen van de werknemers de kans om te leren. 

 

Verkrijgbaar in zowel dames als kindermaten. Superleuk toch? Moeder en dochter (of zoon) met dezelfde pantoffels!

Dots Kids/Dames

€ 29,95

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen

Puur Nepal Needle Design Kids

Heerlijk warme handgevilte wollen kinderpantoffels met suede zool.

Needle Design Kids
€ 39,95

€ 29,99

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen

Puur Nepal Needle Design Dames

Last van koude voeten? Met deze zeer aparte en heerlijk comfortabele pantoffel/laars is dat écht verleden tijd . De pantoffels is handgevilt in Nepal van 100% wol, en goed om te weten: wol verwarmt in de winter en geeft verkoeling in de zomer. Eigenlijk kun je ze dus het hele jaar door dragen, lekker met je blote voeten, want dan reguleert wol het beste en heb je de prettigste warmte. Verder heeft de pantoffel een suede zool die zowel verlijmt is als doorgestikt. In het voetbed zit een extra laagje wol voor een heerlijk draagcomfort. Hier wil je toch zo op weglopen?

 

Ook leuk om te weten; met de aankoop van de viltpantoffels van Puur Nepal draag je bij aan het schoolfonds van de producent. Daardoor krijgen de kinderen van de werknemers de kans om te leren. Een mooie bijkomstigheid toch?

Boots Needle Design Dames
€ 109,50

€ 94,99

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen